Ο Δήμαρχος Ζωγράφου υποδέχθηκε την Πρόεδρο του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου

Για θέματα πολιτισμού, στήριξης των ηθοποιών αλλά και όλων των καλλιτεχνών, συνομίλησαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας με την Πρόεδρο του κοινωφελούς – φιλανθρωπικού ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ζωγράφου.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους ο κύριος Θώδας, αναφέρθηκε στη σημασία της στήριξης των ανθρώπων της τέχνης και στην προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καταθέτοντας το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τοπική αυτοδιοίκηση στην κατεύθυνση αυτή.

Σχετικά με τους καλλιτέχνες που χρήζουν υποστήριξης και φροντίδας, ο Δήμαρχος Ζωγράφου, ανέφερε ότι θα στηρίξει το έργο που κάνει «Το Σπίτι του Ηθοποιού», το οποίο αποδεδειγμένα προσφέρει έργο ζωής με δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς.

Η κυρία Φόνσου αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζωγράφου, συζήτησε ακόμη μαζί του για το έργο της Μαρίκας Κοτοπούλη, τις παραστάσεις που πρόκειται να ανέβουν για τη ζωή της σημαντικής Ελληνίδας Ηθοποιού αλλά και για την αναβάθμιση της Βίλας Κοτοπούλη που σχεδιάζει ο Δήμος Ζωγράφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.