Τίνα Σακελλάριου: Τι έκανε κάθε βράδυ στα καμαρίνια η Αλ.Βουγιουκλάκη για να εκνευρίζει τον Δ.Παπαμιχαήλ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τίνα Σακελλάριου συνάντησε η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό και η σύζυγος του σπουδαίου μας δημιουργού, Αλέκου Σακελλάριου, είχε πολλά να θυμηθεί…

Όπως ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εγώ πιστεύω ότι, αν δεν έκανε Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο δεν θα γινόταν ποτέ «εθνική σταρ’. Μου είχε πει ο Αλέκος Σακελλάριος πως σε μία θεατρική παράσταση που είχε γράψει ο ίδιος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθε βράδυ φώναζε τον διευθυντή του θεάτρου και ρωτούσε: «Κύριε Χέλμη πόσα εισιτήρια έκανα σήμερα;», για να την ακούει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που ήταν στο διπλανό καμαρίνι και να τρελαίνεται»!

Η Τίνα Σακελλάριου μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή:

«Ο Μάρκος Σεφερλής πάει να γίνει πολύ καλός θεατρικός επιχειρηματίας… Είχαμε συνεργαστεί, όχι τόσο επιτυχώς, στον Ηλία του 16ου. Αν παίρνουμε ένα έργο και του κάνουμε εκατό χιλιάδες προσθήκες και από μιάμιση ώρα το πάμε τρεις, μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε επιθεώρηση να την ευχαριστηθεί και ο κόσμος και να είμαστε όλοι μια χαρά ευτυχισμένοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.