Έγινε με επιτυχία η 1η γιορτή κολύμβησης της Ακαδημίας του κολυμβητικού τμήματος Κ.Ο Ποσειδώνα Ιλισίων! (φωτο)

Ξεχωριστή επιτυχία σημείωσε η πρώτη κολυμβητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων στο Ιλίσιο  κολυμβητήριο ,το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019,σε ένα περιβάλλον εορταστικό και οικογενειακό.

Γονείς και φίλοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν από κοντά τους μικρούς κολυμβητές μας σε επιδεξιότητες όλων των στυλ της κολύμβησης.

Αποτέλεσε έκπληξη το πόσο έχει ήδη προχωρήσει η μαθησιακή διαδικασία αφού παιδιά που ήρθαν στον όμιλό μας χωρίς  να γνωρίζουν  σχεδόν κολύμβηση (σε μερικές περιπτώσεις και να φοβούνται το νερό) ήδη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ,τα περισσότερα έχουν βγάλει όποια υποστήριξη και κολυμπούν . Τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν διδαχθεί ήδη τεχνική χεριών όλων των στυλ και αγωνίστηκαν ήδη ,με εξαιρετικό στυλ σε πολλές περιπτώσεις.

Όλοι οι μικροί αθλητές ,βραβεύτηκαν με έπαινο και μετάλλιο για την προσπάθειά τους και επιβραβεύθηκαν με γλυκό κέρασμα και χυμό.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές γονείςπου βοήθησαν στην πραγματοποίηση της ημερίδας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας που πάντα πρόθυμα βοηθάνε όπου τους ζητηθεί. Συγχαρητήρια  επίσης στις μητέρες που κολύμπησαν 100 μέτρα ,κλείνοντας αυτή την όμορφη ημερίδα.

Δίνουμε ραντεβού μικροί και μεγάλοι για την επόμενη εκδήλωσή μας !!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.