Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, σε συνεργασία Κ.Ο.Π.Ι – Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! (ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή δράση του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδών Ιλισίων, ο οποίος σε συνεργασία με το Τμήμα Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου (Αράδου 4) για τα παιδιά της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής ομάδας. Η Αστυνόμος Όλγα Γαλάνη εξήγησε με στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, με τη βοήθεια ειδικών βίντεο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ίντερνετ, ειδικά στα social media.

Το μήνυμα ήταν ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε τα πάντα στο διαδίκτυο και κάνουμε φίλους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τους φίλους μας στην πραγματική ζωή και όχι κάποιον γνωστό, ενός γνωστού, ενός φίλου μας. Παράλληλα τα παιδιά του Κ.Ο.Π.Ι έμαθαν από την κ. Γαλάνη πως πρέπει να αντιδρούν όταν υπάρχει παρενόχληση ή μπούλινγκ στο διαδίκτυο.

*Στη φωτογραφία τα παιδιά του Συλλόγου παρακολουθούν με προσοχή όσα τους λέει η Αστυνόμος Όλγα Γαλάνη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.