Οικογένεια Τάκη Σπυριδάκη: Σεβαστείτε τη θλίψη και το πένθος μας!

Η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού με ανακοίνωσή της εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την δημοσιοποιήση των πληροφοριών σχετικά με τον τόπο τέλεσης της κηδείας και ζητά να παραυρεθούν μόνο τα πρόσωπα που η οικογένεια επιθυμεί.

Η οικογένεια του ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της για τα συλλυπητήρια που δέχθηκε για τον θάνατό του.

Ωστόσο δηλώνει την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν πληροφορίες για τον τόπο τέλεσης της κηδείας παρά το γεγονός ότι επιθυμούν αυτή να γίνει στενό οικογενειακό κύκλο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξης:
«Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια.

Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.