Αυτό το ποσό έλαβε η εκρηκτική Σάρον Στόουν από το Βασικό Ένστικτο (βίντεο)

Το ποσό που έλαβε για την συμμετοχή της στην ταινία που πήγε την καριέρα της σε… άλλο επίπεδο, το Βασικό Ένστικτο, αποκάλυψε η Σάρον Στόουν.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1992 και η εκρηκτική Στόουν πήρε το ποσό των 500.000 δολαρίων, που αν και ακούγεται ένα ικανοποιητικό ποσό, αν το συγκρίνουμε με αυτό του Ντάγκλας, τότε μάλλον η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, καθώς εκείνος έλαβε 14 εκατομμύρια

«Δεν πληρώθηκα καλά για να κάνω το “Βασικό Ένστικτο”. Έβγαλα λίγα χρήματα. Ο Michael Douglas έβγαλε 14 εκατομμύρια και είχε και ποσοστά από τα έσοδα της ταινίας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, πρόσθεσε πως τα λίγα λεφτά που έβγαλε από τη συμμετοχή της στην ταινία, δεν της ήταν αρκετά για να αγοράσει ένα φόρεμα για τα Oscar.

«Ήμουν σε αυτή την περίεργη κατάσταση όπου ξαφνικά έγινα διάσημη αλλά δεν είχα χρήματα. Άνθρωποι σκαρφάλωναν στο αυτοκίνητό σου. Προσπαθείς να περπατήσεις στον δρόμο και ξαφνικά 30 άνθρωποι που ψώνιζαν, τρέχουν και σε κυνηγούν», περιγράφοντας πώς ήταν όταν την αναγνώριζαν λόγω της μεγάλη επιτυχίας της ταινίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.