Σπάνιο κλικ: Το φιλί της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Χορν – H ιδιαίτερη σχέση τους (φωτο)

Η σχέση αγάπης και ο ανταγωνισμός

Η Έλενα Μακρή δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν στο προφίλ του Elenasdiary_blog στο Instagram.

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Χορν. Δύο σπουδαίοι ηθοποιοί που ο καθένας άφησε το δικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Και μπορεί στη φωτογραφία να βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα η καλύτερη. Ο Δημήτρης Χορν είχε μηδενίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις απολυτήριες εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο με αποτέλεσμα εκείνη αντί για άριστα να πάρει βαθμό “λίαν καλώς”.

Στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «A kiss before you go: Ο Δημήτρης Χορν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαν μια ενδιαφέρουσα σχέση αγάπης και ανταγωνισμού. Ο Χορν της είχε «χαλάσει» το Άριστα του διπλώματος αποφοίτησης από το Εθνικό θέατρο, για να μην πάρουν αέρα τα μυαλά της νεαρής ηθοποιού που είχε ήδη παίξει την «Ιουλιέτα» στο ελεύθερο θέατρο, όπως θα της εξηγούσε αργότερα. Κατόπιν θα τραγουδούσαν μαζί το «Κυπαρισσάκι» σε ραδιοφωνική εκπομπή, όταν όμως ο Σακελάριος ζήτησε από τον Χορν να παίξει στο «Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» εκείνος αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε «να δεθεί στο άρμα της Βουγιουκλάκη». Η φιλία τους ωστόσο κράτησε στο χρόνο ενισχυμένη από το χιούμορ και τις ξεχωριστές προσωπικότητες των δυο κορυφαίων ηθοποιών. Σε ένα από τα καλέσματα της στις αρχές της δεκαετίας του 90 πάντως, η Αλίκη είχε υποδεχθεί τον Δημήτρη Χορν ντυμένη μαθήτρια με ποδιά!».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.