«Χαμάμ Γυναικών»- Μια παράσταση που πρέπει να δεις!

«Χαμάμ Γυναικών»- Μια παράσταση που πρέπει να δεις!
Μια συνάντηση γυναικών…

Tης Κατερίνας Φραγκουλάκη

Έξι γυναίκες καθημερινά συναντιούνται σε ένα παλιό κτίριο. Σε ένα Χαμάμ στο Λονδίνο.
Συνομιλούν, εξομολογούνται και χωρίς φόβο μοιράζονται τα καλά κρυμμένα μυστικά τους. Εκείνα, που οι ηρωίδες-νιώθω- θα φοβόντουσαν να εμπιστευτούν ακόμα και στον ίδιο τους τον καθρέφτη.
Σε σκηνοθεσία Βάσια Παναγοπούλου, το τρυφερό έργο της Νελ Νταν έκανε πρεμιέρα χθες(15/1/2019) στο θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ,με μια ομάδα ηθοποιών που σε εμένα προσωπικά άφησαν με την ερμηνεία τους «γλυκιές» νότες στο μυαλό και στην ψυχή μου.
Βίλμα Τσακίρη, Ελευθερία Ρήγου, Γιάννα Σταυράκη, Μυριέλλα Κουρεντή, Φιλίτσα Καλογεράκου,Τέτα Καμπουρέλη, οι πρωταγωνίστριες του έργου που κέρδισαν δικαιολογημένα το χειροκρότημα του κοινού.
Ένα έργο δυνατό, που πραγματεύεται με χιούμορ και τρυφερότητα θέματα ιδιαίτερα δύσκολα που εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε καλά τον τρόπο να κλειδώνουμε μέσα στις καρδιές μας αλλά και πίσω από τις «βαριές» πόρτες του σπιτιού μας….
Πόσο ευτυχισμένες είμαστε μέσα σε ένα γάμο, πόσο καλές σχέσεις μπορεί να έχουμε με τα παιδιά μας και τον σύντροφό μας, κατ’επέκταση άνδρα μας. Τα όνειρά μας, βρήκαν έδαφος; Νιώθουμε ολοκληρωμένες; Πόσα και ποια μυστικά μπορούν δυο γυναίκες να μοιραστούν αλλά και να εμπιστευτούν μεταξύ τους; Και τι μπορεί να συμβεί τελικά τη στιγμή που το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει να κλείσει το Χαμάμ;
Ένα έργο αφιερωμένο στην φιλία, την γυναικεία αλληλεγγύη αλλά και στην δύναμη της γυναικείας ψυχής. Ένα έργο, αφιερωμένο στην γυναίκα. Γιατί…ακόμα και αν δεν έχεις ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, σίγουρα έχεις βρεθεί μάρτυρας αυτών των ιστοριών.
Στο Χαμάμ, θα ανακαλύψεις κι εσύ ένα κομμάτι του εαυτού σου….

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.