ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΛΛΑΡΥΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι, όπως λέει, επειδή «το Ζωγράφου αξίζει».

Βιογραφικό

Ο Λάμπρος Καλαρρύτης είναι δημοσιογράφος και έχει εργαστεί σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά ως ρεπόρτερ, διπλωματικός και πολιτικός συντάκτης και σε διευθυντικές θέσεις.

Μεταξύ άλλων, στον Αντέννα, ραδιόφωνο και τηλεόραση, στην τηλεόραση του Alter, στις εφημερίδες Επενδυτής, Ελεύθερος Τύπος Ημερησία και Παραπολιτικά, στο περιοδικό Επίκαιρα ως αρχισυντάκτης και διευθυντής, στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 ως αρχισυντάκτης και διευθυντής, όπου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει καθημερινή δίωρη ζωντανή εκπομπή, 20.00-22.00, με τίτλο «Εμείς οι Έλληνες», δίνοντας ελεύθερο βήμα στους ακροατές και φιλοξενώντας πρόσωπα που φωτίζουν τα γεγονότα με τρόπο που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη εκπομπή, σε κανένα άλλο ΜΜΕ.

Σπουδές

Τελείωσε δημοτικό, γυμνάσιο και Λύκειο στου Ζωγράφου και στο Γουδί και έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, διεθνείς σχέσεις και δημόσια διοίκηση.

Οικογενειακή Κατάσταση

Είναι γέννημα – θρέμμα Ζωγραφιώτης και από τους δύο γονείς, τον παππού του και τη γιαγιά του και από τις δύο πλευρές, Καλαρρύτη και Γιαννακοπούλου, ακόμα και από τον προπάππου του και την προγιαγιά του, Βασίλειο και Θεοδώρα Παναγάκου, των οποίων το σπίτι, το μετέπειτα πατρικό του, βρισκόταν στα Ιλίσια, στο τέλος της Ανακρέοντος στη συμβολή με την Ισσού (όπως λεγόταν η Ούλωφ Πάλμε). Ο πατέρας του, Μάκης Καλαρρύτης, γεννημένος στην Ιλισίων («λόφος Καλαρρύτη»), οδοντίατρος. συνταξιούχος πλέον, επανειλημμένα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου, διατηρούσε το ιατρείο του επί πέντε δεκαετίες στα Ιλίσια, Γρηγορίου Αυξεντίου και Κλείτου, όπου σήμερα συνεχίζει ο αδελφός του Λάμπρου, Μάριος.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.