Ιουλία (Έλλη) Καλαμπούκη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ιουλία (Έλλη) Καλαμπούκη-Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Άρτα και κατοικώ στου Ζωγράφου εδώ και 30 χρόνια από το 1989.

Είμαι απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος του ΤΕΙ Μεσολογγίου στον Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης.

Είμαι παντρεμένη και μητέρα 5 παιδιών.

Εργάστηκα για επτά έτη ως υπεύθυνη στης γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ “Ατλάντικ”, στο τμήμα Μάρκετινγκ.

Από το 1999 εργάζομαι στον κλάδο της Υγείας αφού με κέρδισε η διάθεση για προσφορά και βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Για τρία χρόνια εργάστηκα στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών στην Μονάδα Αιμοκάθαρσης – Νεφρολογική Κλινική.

Για επτά έτη εργάστηκα στο μαιευτήριο Λητώ ως υπεύθυνη στο τμήμα νεογνών και από το 2009 έως και σήμερα εργάζομαι στον Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο Άγιος Σάββας” στη Μονάδα ημερήσιας νοσηλείας Χημειοθεραπειών.

Έχω στην εξειδίκευση στην ογκολογική νοσηλευτική και πιστοποίηση στην διαχείριση της ψυχολογίας ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Εργάζομαι συνολικά 29 χρόνια σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής με καθημερινό αγώνα και μοναδικό γνώμονα τη βοήθεια και τη στήριξη προς τον συνάνθρωπο.

Διατελώ μέλος σε ομάδες εθελοντισμού όπως το “Άλμα Ζωής” και η “Αγκαλιά” που στηρίζουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως συμπολίτες μας και οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη και βρίσκονται αντιμέτωπες με πολύ σοβαρά προβλήματα.

Παράλληλα ζω και δραστηριοποιούμαι ως πολύτεκνη μητέρα και γυναίκα στη πόλη του Ζωγράφου, όπου κυκλοφορώ καθημερινά και έρχομαι σε επαφή με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης μας.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τα προβλήματα τους, καθώς είναι και δικά μου και ευελπιστώ πως εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης “Ζωγράφου Μπροστά” και του υποψηφίου Δημάρχου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, θα μπορέσουμε να δώσουμε καίριες και οριστικές λύσεις σε όλα αυτά μας που απασχολούν.

Προσωπικά θα συνεχίσω τον καθημερινό μου αγώνα σε επαγγελματικό, οικογενειακό και δημοτικό επίπεδο και μετά τις εκλογές συνεχίζοντας να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του “καθήκοντος” ως μητέρα, νοσηλεύτρια και με όποια ιδιότητα κληθώ να προσφέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζωγράφου!

Έλλη Καλαμπούκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.