Ανδρέας Κονδύλης: Ο Άλιμος αλλάζει ποιοτικό επίπεδο με εμβληματικά έργα (Video)

Ελληνικό – Μαρίνα και νέο Δημαρχείο μεταμορφώνουν την εικόνα της πόλης

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης είναι ένας καταρτισμένος και πολυτάλαντος άνθρωπος που έφερε μια νέα πνοή καινοτομίας στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μια διαφορετική κουλτούρα στον τρόπο διοίκησης ενός Δήμου.

Διανύει τη δεύτερη θητεία του στην ηγεσία της Δημοτικής Αρχής και η ευρεία αποδοχή των δημοτών στην ευρύτερη περιοχή είναι αποτέλεσμα των πολλών και σημαντικών έργων που μεταμορφώνουν τον Άλιμο σε μια σύγχρονη πόλη.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο GreenAttica.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα ο κ. Κονδύλης παρουσιάζει με θέρμη το πρόγραμμα που υλοποιείται στο Δήμο και στέκεται ιδιαίτερα στα εμβληματικά έργα του Ελληνικού, του νέου Δημαρχείου και την τεράστια επένδυση για την ανάπλαση της Μαρίνας Αλίμου που θα «απογειώσουν» την εικόνα της πόλης σε ένα σύγχρονο μέλλον.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αλίμου ξεδιπλώνοντας το σχέδιο του για την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου μιλά για την ανακύκλωση και το πώς θα ωθήσουμε τους πολίτες σε μια νέα νοοτροπία στην καθημερινότητα τους.

Επίσης αναφέρεται στο ημερολόγιο του Δήμου που εκδίδεται για δεύτερη χρονιά φέτος ενώ επισημαίνει και τις σημαντικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες της διοίκησης του.

Ο κ. Κονδύλης δίνει το στίγμα του για τους επόμενους μήνες που θα ακολουθήσουν στο Δήμο και εξηγεί τις ιδιαιτερότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την άμεση επαφή με τους πολίτες, την καθημερινή λογοδοσία αλλά και την χαρά της δημιουργίας που τη βλέπει κανείς να υλοποιείται μπροστά του κάθε μέρα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.