Θανάσης Ζούτσος: «Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια γιατί μένουμε πιστοί σε κάθε μας δέσμευση» (Video)

Ο Δήμαρχος Παλλήνης ξεδιπλώνει την φιλοσοφία της πολυετούς διοίκησης του

Είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους και πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς αφού εκλέγεται ανελλιπώς, Δήμαρχος από το 2006. Ο λόγος για τον Θανάση Ζούτσο Δήμαρχο Παλλήνης που στην συνέντευξη που παραχώρησε στο GreenAttica.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα, ξεδιπλώνει το πλούσιο έργο της διοίκησης του στο Δήμο αλλά και το σχεδιασμό που έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή για το επόμενο διάστημα (σ.σ. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου πριν από την κακοκαιρία «Ελπίδα»).

Παράλληλα εξηγεί τους λόγους για την αντίθεση της Δημοτικής του Αρχής στο κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κι αιτιολογεί την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

Μιλά για την ορθή και συνετή διοίκηση που ασκεί όλα αυτά τα χρόνια, την αξιοποίηση χρηματοοικονομικών εργαλείων και πόρων από την Κεντρική Πολιτεία, τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και την Περιφέρεια προς όφελος του Δήμου Παλλήνης και την ειλικρινή καθημερινή επικοινωνία του με τον απλό πολίτη.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης και στις επόμενες εκλογές για να συνεχίσει το σημαντικό έργο που υλοποιεί με συνέπεια εδώ και τόσα χρόνια.

Ο Θανάσης Ζούτσος στέλνει το δικό του μήνυμα στους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα κι αποκαλύπτει το «μυστικό» μιας επιτυχημένης κι εποικοδομητικής πορείας σε όλους όσοι αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στους Δήμους.

Πηγή: greenattica.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.