Γιάννης Καλαφατέλης: Το όραμα παραμένει αταλάντευτο (Video)

Αποκλειστική συνέντευξη του Δημάρχου Διονύσου στο GreenAttica.gr

Την απόλυτη προσήλωση του ίδιου και των ανθρώπου του Δήμου Διονύσου στην πραγματοποίηση μεγάλων έργων και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των Δημοτών, δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο GreenAttica.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου εξηγεί πως η διοίκηση του Δήμου του, κατάφερε μέσα σε απίστευτα δύσκολες συγκυρίες, να προχωρήσει σε έργα, να εκπονήσει μελέτες, να δρομολογήσει μια σειρά από ενέργειες που μεταμορφώνουν την πόλη και τις κοινότητες της, σε σύγχρονο και λειτουργικό μέρος για να ζουν και να εργάζονται οι κάτοικοι της.

Ο κ. Καλαφατέλης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους εργαζόμενους του Δήμου, που εν μέσω Covid 19, «Μηδείας», Πυρκαγιών και τόσων άλλων προβλημάτων κατάφεραν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου, κάνει έναν απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων της διοίκησης του και τονίζει πως είναι απόλυτα αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες και τους Δημοτικούς Συμβούλους του, να κάνουν ότι χρειαστεί για την αναβάθμιση του Δήμου.

Ανεβάζει δε, ο ίδιος τον πήχη ψηλά και σημειώνει πως όλοι θα πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω παρά τις δυσκολίες, για τα όσα δεν έχουν γίνει ακόμη και τα όσα θα πρέπει να διεκδικήσει ο Δήμος από την Κεντρική Εξουσία και την Περιφέρεια για να πραγματοποιηθεί το όραμα όλων των πολιτών της ευρύτερης περιοχής για ένα καλύτερο αύριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.