Γιώργος Θωμάκος: Όραμα μου είναι ένας σύγχρονος και έντιμος Δήμος με πολλά έργα

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Γιώργος Θωμάκος μιλά στο Green Attica Web Tv για τις επιπτώσεις του Κορονοϊού στη τοπική κοινωνία αλλά και τα μέτρα που έλαβε η Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Αναφερόμενος στο τετραετές πλέον πρόγραμμα του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού στο Δήμο Κηφισιάς , σύμφωνα με το οποίο οι δημότες αποφασίζουν ποία έργα αναβάθμισης της γειτονιάς τους θα υλοποιήσει ο Δήμος, μιλά για τις εργασίες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα το 2020, ενώ η συζήτηση στο τομέα των υποδομών συνεχίζεται με την αναφορά του Δημάρχου σε μία πλειάδα σημαντικών έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει ή δρομολογούνται.

Ο κύριος Θωμάκος δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για έναν από τους βασικούς στόχους της αυτοδιοικητικής του πορείας, τη προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και τις καινοτομίες που εισάγει στο τομέα αυτό. Ιδιαίτερος λόγος γίνεται για το σπουδαίας πολιτιστικής σημασίας μνημείο της Κηφισιάς, την ιστορική οικεία του Παύλου Μελά, τη συμβολή του Δήμου αλλά και τη τελική δικαίωση με την αποκατάσταση της, ενώ η συζήτηση ολοκληρώνεται με την αναφορά στο πανέμορφο αλλά και τραυματισμένο όρος της Πεντέλης και τη πρωτοβουλία αναβάθμισης και ανάδειξης της από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο κανάλι του GreenAttica.gr στο Youtube.
– Η Αυτοδιοίκηση σε Πρώτο Πλάνο –
Πηγή: greenattica.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.