Ποιος εφοπλιστής παντρεύτηκε… στα κρυφά – Καλεσμένοι ο Μητσοτάκης και ο Μαρινάκης

Ένας από τους γάμους της χρονιάς ετοιμάζεται να τελεστεί τις επόμενες ημέρες στο πανέμορφο Πάπιγκο, με το ζεύγος του Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου να είναι έτοιμο να περάσει το κατώφλι της εκκλησίας.

Ο γαμπρός είναι ο γνωστός εφοπλιστής, γόνος της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών, ενώ η Μαρίκα Αράπογλου είναι εικαστικός κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου.

Το ζευγάρι έχει τελέσει ήδη τον πολιτικό του γάμο, πριν λίγες ημέρες, με την ευτυχισμένη σύζυγο να αναρτά τη μοναδική φωτογραφία του κλειστού γάμου γράφοντας «Forever in your arms Andonis Lemos» στη λεζάντα της φωτογραφίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιόκτητο χώρο που αγοράστηκε ώστε να χτιστεί αργότερα ένα σπίτι στην πανέμορφη περιοχή, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα καταλύματα στο Πάπιγκο και τα γύρω χωριά είναι ήδη «κλεισμένα» 100% για τον γάμο που θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν παραδοσιακά events μέχρι την ημέρα του γάμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.