Φάνης Χριστοδούλου: Από ώρα σε ώρα η αεροδιακομιδή του με C – 130 στην Αθήνα

Από ώρα σε ώρα αναμένεται στο νησί της Πάρου να ξεκινήσει η διαδικασία της αεροδιακομιδής με αεροπλάνο C-130 του «μπέμπη» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης Φάνη Χριστοδούλου ο οποίος νωρίς το πρωί ενεπλάκη με την μηχανή του σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έχει κατάγματα σε ώμο και γόνατο, ενώ φέρει και εξωτερικό χτύπημα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα σε συνδυασμό με το γεγονός πως το κέντρο υγείας του νησιού δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο έκριναν απαραίτητη την μεταφορά σε νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις. Έτσι λοιπόν ο Φάνης Χριστοδούλου θα οδηγηθεί για νοσηλεία στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η Μαρία Κουτσονικολή πρόεδρος Κέντρου Υγείας Πάρου η κλινική του εικόνα είναι αρκετά καλή, ενώ ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έχει κάταγμα στο ώμο.

«Περιμένουμε να γίνει η διακομιδή με το C-130. Επειδή είναι τροχαίο και εμείς εδώ δεν διαθέτουμε αξονικό τομογράφο για να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του. Τα χτυπήματα που φέρει ο Φάνης Χριστοδούλου απαιτούν την μεταφορά του, έχει σπάσει τον ώμο του, έχει εξωτερικό τραύμα στο κεφάλι. Έχει τις αισθήσεις του κανονικά, το οξυγόνο του είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, απλά επειδή είχε περάσει κι ένα επεισόδιο με την καρδιά του πριν μήνες, γι αυτό καλό είναι να του γίνει επιπλέον έλεγχος. Η κλινική του εικόνα είναι καλή απλά καλούμαστε να ακολουθήσουμε όλα τα πρωτόκολλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τροχαίο όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα και άτομο από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα συνέβη στον περιφερειακό δρόμο της Νάουσας. «Έχει χτυπήσει, είναι αλήθεια. Όπως έμαθα, το ατύχημα πρέπει να συνέβη γύρω στις 9:30. Με ενημέρωσαν οι δικοί του πως χτύπησε με την μηχανή. Κάποιον πήγε ν αποφύγει και έπεσε. Πρέπει να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά αλλά απ ότι μου είπαν έχει τις αισθήσεις του δεν γνωρίζω περισσότερα και πως έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού. Στη Νάουσα έγινε το ατύχημα στον περιφερειακό δρόμο. Έβγαινε από ένα μαγαζί και την ώρα που έφευγε κάτι συνέβη μ ένα αυτοκίνητο το οποίο πρέπει να προσπάθησε να αποφύγει και έπεσε», σημείωσε το άτομο του περιβάλλοντος του πρώην μπασκετμπολίστα.

Στο μεταξύ με ανάρτησή του στο Instagram ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας – ο «Μπέμπης» είναι στην ίδια παράταξη –
αναφέρει πως «ο Φάνης είναι αγωνιστής και νικητής. Κι αυτό θα ξεπεραστεί».

Παράλληλα συνοδεύει το σχόλιό με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Φάνης Χριστοδούλου να κρατάει τη μπάλα και να μαρκάρεται από τον Σκότι Πίπεν στο αγώνα ΗΠΑ – Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ του 1994.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.