Μητσοτάκης: 150 ευρώ με την πρώτη δόση στους νέους 18 με 25 – «Freedom Pass»

Ο πρωθυπουργός παρουσιάζει σειρά μέτρων και προνομίων για τους εμβολιασμένους πολίτες
Τα προνόμια και τις διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους πολίτες ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Mέγαρο Μαξίμου.

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ με την πρώτη δόση
Η ζωή επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς είπε ο πρωθυπουργός στην εισαγωγική του ομιλία. O Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η χώρα φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με τον κορονοϊό ενώ ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε πρώτα από όλα το σύστημα υγείας, αλλά και τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να δοθεί επιβράβευση στους πολίτες, ιδίως στους νέους, για ένα νέο παράθυρο ελευθερίας.

Έτσι όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, με την πρώτη δόση εμβολίων στους νέους 18 – 25 ετών, θα δίνεται προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ.

Στην παρουσίαση μετέχουν επίσης η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.