Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας – Οι 3 λόγοι για μετακινήσεις!

Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας παρά τη χαλάρωση των μέτρων με το άνοιγμα των καταστημάτων – Οι 3 λόγοι για μετακινήσεις
Τα καταστήματα άνοιξαν τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, αλλά μαζί με το άνοιγμα του λιανεμπορίου φούντωσε και η συζήτηση για την άρση μέτρων. Η συζήτηση για τη μετακίνηση εκτός νομού άνοιξε επίσημα με τον Αδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι είναι πιθανό η απόφαση να παρθεί από τους λοιμωξιολόγους τις επόμενες ημέρες και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, να το επιβεβαιώνει λίγες ώρες αργότερα, αφού πρώτα εκτιμηθεί η επιδημιολογική εικόνα και δώσουν, φυσικά, το πράσινο φως οι λοιμωξιολόγοι.

Ωστόσο, καμία συζήτηση δεν υπάρχει για την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00, καθώς μπορεί να ξεκίνησε η άρση των μέτρων, ωστόσο η απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται να ισχύει για πολύ ακόμη στη χώρα μας. Τα καταστήματα μπορεί να ανοίγουν αλλά το SMS στο 13033 και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένουν σε ισχύ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι 3 λόγοι για να κυκλοφορούμε το βράδυ 
Υπάρχουν, όμως, τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να κυκλοφορεί και αυτοί είναι σοβαρές περιπτώσεις υγείας, βόλτα με το κατοικίδιο κοντά στο σπίτι και μετάβαση στην εργασία. Στην πρώτη περίπτωση στέλνουμε τον κωδικό 1 στο 13033 στην δεύτερη τον κωδικό 6 ενώ για την τρίτη χρειάζεται το έγγραφο μετακίνησης του εργοδότη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.