Κινητοποίηση στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) καλύπτει και στηρίζει τη συγκέντρωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου», που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9.00 π.μ. στο προαύλιο του νοσοκομείου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς την 1η Υγειονομική Περιφέρεια.

Κύριο αίτημα των εργαζομένων είναι η αυτόνομη επαναλειτουργία του Κέντρου Μαστού, καθώς, όπως αναφέρουν, «η συγχώνευσή του με τον χειρουργικό τομέα δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση των γυναικών που κατ’ έτος ξεπερνάνε τις 40.000 και μειώνει τα χειρουργικά τραπέζια με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν οι λίστες αναμονής για χειρουργεία».

Επιπλέον κάνουν λόγο για έλλειψη υγειονομικού υλικού και ζητούν βελτίωση της κτιριακής υποδομής, άμεση απομάκρυνση της διοικήτριας, ανάκληση των μετακινήσεων του προσωπικού. Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζει και το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και έτσι το σωματείο εργαζομένων θα συμμετάσχει στην αυριανή κινητοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.