Έκπτωση για το φάρμακο του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ζητά ο Β. Κικίλιας – Συνάντηση στο Υπ. Υγείας

Συνάντηση με τους υπεύθυνους της ελβετικής εταιρείας Avexis που παράγει το σωτήριο φάρμακο για την πάθηση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ θα πραγματοποιήσει στο Υπουργείο Υγείας εντός της ημέρας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του iatropedia.gr, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους Ελβετούς υπεύθυνους της εταιρείας Avexis, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να ζητήσει έκπτωση για το σωτήριο φάρμακο. Υπόθεση που έχει ξεσηκώσει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης για το μικρό παιδί.

Ο Βασίλης Κικίλιας, σκοπεύει να ζητήσει από τους υπεύθυνους της εταιρείας Avexis, η οποία είναι θυγατρική της Novartis, να ρίξουν την τιμή του φαρμάκου, ώστε το μικρό παιδί να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Βοστώνη με τα χρήματα που έχουν, ήδη, συγκεντρωθεί.

Στις παρασκηνιακές κινήσεις που κάνει ο υπουργός Υγείας, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει σταματήσει να επικοινωνεί με την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, εντάσσεται και η επικοινωνία του τις προηγούμενες μέρες με το εξειδικευμένο κέντρο Boston’s Children Hospital, επικοινωνία που έκανε και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας.

Ίσως, όπως όλα δείχνουν πλέον, το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ να γίνει πραγματικότητα, καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν σημαντικές θετικές εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Και οι νοσοκομειακοί γιατροί προσέφεραν χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ
Οι γιατροί της χώρας μας δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι από το πανελλήνιο αυθόρμητο κύμα συμπαράστασης που έχει δημιουργηθεί για τη σωτηρία του μικρού ασθενή. Μετά τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας, που πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, και οι νοσοκομειακοί γιατροί της ΕΙΝΑΠ ευαισθητοποιήθηκαν να προσφέρουν χρήματα. Ετσι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ αποφάσισε να προσφέρει 10.000€ για τα έξοδα της φαρμακευτικής αγωγής του μικρού Ραφαήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.