Παγωτό καρπούζι με ΜΟΝΟ 2 υλικά!

Παγωτό καρπούζι με ΜΟΝΟ 2 υλικά!

Εκτέλεση
Αφού κόψουμε το καρπούζι σε μικρά, μικρά κομματάκια, το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
Έπειτα, ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε το παγωτό σε αεροστεγές δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.

Παγωτό καρπούζι με ΜΟΝΟ 2 υλικά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.