Παιδικό πάρτυ από γλυκές μανούλες

Και ναι γλυκές μου μανούλες, ήρθε αυτή η μέρα του χρόνου που φέρνει στο μυαλό μας τις πιο γλυκές και όμορφες αναμνήσεις από την πρώτη φορά που αντικρίσαμε αυτό το γλυκό προσωπάκι, που ακούσαμε το κλάμα του, που πρωτοκρατήσαμε στην αγκαλιά μας αυτό τον νέο άνθρωπο. Ναι είναι το πολυτιμότερο δώρο που μας έκανε ο Θεός. Και σήμερα έχει τα γενέθλιά του!

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να μείνουν στα παιδιά μας αξέχαστα τα γενέθλιά τους; Το βασικότερο συστατικό λοιπόν για την οργάνωση αυτής της τέλειας μέρας είναι ένα. Το παιδί μας να περιστοιχίζεται από τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και από τους φίλους του. Για όλα τ’ άλλα μην ανησυχείτε, θα σας βρω εγώ τη λύση!

Πάντα λοιπόν με βάση τα οικονομικά μας (δυστυχώς λόγω κρίσης) αποφασίζουμε σε ποιο χώρο θα γίνει η γιορτή. Μία καλή λύση και πολύ οικονομική είναι το σπίτι σας. Εάν ο χώρος το επιτρέπει με έναν πολύ ωραίο και χαρούμενο στολισμό και απλές σπιτικές λιχουδιές είστε έτοιμοι για τρελό ξεφάντωμα χωρίς πολλά έξοδα. Τα παιδιά στο σπίτι, αναλόγως την ηλικία, μπορούν να απασχοληθούν από κάποιον διασκεδαστή (κλόουν, ταχυδακτυλουργό κλπ.). Αν είναι σε μεγαλύτερη ηλικία η μουσική και μόνο είναι αρκετή για να τα ψυχαγωγήσει.

Άλλη επιλογή είναι ο παιδότοπος. Πιο ακριβή βέβαια, αλλά πιο ξεκούραστη για εσάς και χωρίς άγχος για την οργάνωση. Εάν το παιδί σας έχει γενέθλια καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες έχετε επιπλέον επιλογές. Μπορείτε να οργανώσετε τα γενέθλια σε πάρκο.

Πολύ καλή λύση είναι το πάρκο του Γουδιού και το πάρκο του στρατού. Τα παιδιά είναι ελεύθερα να ευχαριστηθούν το παιχνίδι με τους φίλους τους, μπορούν να πάρουν μπάλες ποδήλατα, πατίνια, ακόμη και χαρταετό. Μαζί σας μπορείτε να έχετε και λίγα μεζεδάκια και αναψυκτικά και να το οργανώσετε σαν πικνίκ. Η λύση αυτή ενδείκνυται και για χειμώνα αλλά και φθινόπωρο, αρκεί πρώτα να έχετε τσεκάρει τον καιρό. Το καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε και beach party. Συνδυάστε το μπανάκι με μεζεδάκια που έχετε ετοιμάσει ήδη από το σπίτι και κόψτε την τούρτα του παραλιακά!!!!

Και μην ξεχνάτε η καλή σας διάθεση και η αγάπη σας, είναι αυτά που χρειάζεται το ζουζούνι σας για να περάσει όμορφα στα γενέθλιά του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.