Ειδική Συνεδρίαση του ΣΠΑΥ με τη συμμετοχή υπουργών για τις χρηματοδοτήσεις ρεκόρ 17 εκ. ευρώ

Ενημέρωση και για τα έργα πρόληψης στον Υμηττό

Ειδική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 14:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης (Λ. Κύπρου 97, Αργυρούπουλη) με θέμα τις χρηματοδοτήσεις «ρεκόρ», ύψους 17 εκ. ευρώ που θα ριχτούν στη «μάχη» για τη θωράκιση και την ανάδειξη του Υμηττού.

Ειδικότερα ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς θα τοποθετηθούν στο κεντρικό θέμα της Ειδικής Συνεδρίασης με τίτλο:

«Ανακοίνωση των χρηματοδοτήσεων που εξασφάλισε ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και ενημέρωση για τα έργα πρόληψης που θα υλοποιηθούν στον Υμηττό μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στο πλαίσιο της φετινής αντιπυρικής περιόδου».

Σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων: «Η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Σ.Π.Α.Υ. αποτελεί το μοντέλο προάσπισης και θωράκισης των βουνών σε όλη τη χώρα, αφού στο Σύνδεσμο προστρέχουν για να ενημερωθούν για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει, πολλοί Δήμοι ανά την Ελλάδα που επιθυμούν να συστήσουν αντίστοιχους φορείς.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος πρόκειται να συμμετάσχει σε συναντήσεις, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις των Δήμων, για να τους μεταλαμπαδεύσει τις καλές πρακτικές που οδηγούν στις επιτυχίες!

Μια νέα εποχή ξεκινά για έναν πιο ασφαλή και πράσινο Υμηττό!».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.