«Τρελά τα λεφτά αν μπει το εμβόλιο στα σχολεία»: Γιατί θέλουν να «τρυπήσουν» παιδιά που δεν κινδυνεύουν από κορωνοϊό!

Τα παιδιά εμφανίζουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, λένε όλες οι έρευνες παρόλα αυτά αναμένεται να εμβολιαστούν και αυτά κατά του κορωνοϊού

Σάλος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της επιθυμίας των κυβερνήσεων να εμβολιάσουν παιδιά από 12 ετών και άνω (στη συνέχεια και μικρότερα). 

Η συζήτηση ξεκίνησε αφότου εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer στον Καναδά και σύντομα αναμένεται να γίνει το ίδιο και στις ΗΠΑ, ενώ ακολουθεί και η Ευρώπη. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει μία «φρενίτιδα» της Pfizer/BioNTech (αλλά και από άλλες εταιρείες) για να εγκριθεί το εμβόλιο για τα παιδιά.

Να σημειωθεί πως η Pfizer είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο πως ξεκίνησαν οι δοκιμές σε παιδιά τα οποία προσφέρθηκαν «εθελοντικά». Προτού περάσουμε στους λόγους για τους οποίους βιάζονται οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες να εμβολιάσουν παιδιά, να τονίζουμε πως για να ολοκληρωθεί πλήρως μία κλινική μελέτη χρειάζονται 6 με 7 χρόνια! Ο λόγος που εγκρίθηκαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού βιαστικά (για ενήλικες) ήταν λόγο της πανδημίας.

«Τρελά τα λεφτά αν μπει το εμβόλιο μέσα στα σχολεία»

«Επειδή δεν γίνονται μαζικοί εμβολιασμοί σε μικρό χρονικό διάστημα, δημιουργείται ένα εξελικτικό υπόβαθρο στον ιό, ώστε να επικρατήσουν μεταλλάξεις που είναι πιο μεταδοτικές αλλά λιγότερο τοξικές και θανατηφόρες. Έτσι έχει προκύψει αυτή η υπερμετάδοση στους νεότερους» επισημαίνει ο βιολόγος και Διδάκτορας Ολοκληρωμένης Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Κρήτης Βασίλης Λύκος, που ωστόσο βλέπει και συμφέροντα που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τον πανικό που προκαλεί η μεταδοτικότητα στους 30χρονους.

Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις που είχε κάνει ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας ο οποίος είχε υποστηρίξει πως «τα εμβόλια βγήκαν τώρα στην αγορά γιατί μετά το 2022 δεν θα μπορούν να πουληθούν». 

«Τα παιδιά εμφανίζουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα» 

Άρα ποιος ο λόγος να εμβολιαστούν αφού δεν κινδυνεύουν; Και κυρίως ποιος ο λόγος να εμβολιαστούν με εμβόλια για τα οποία ακόμα δεν είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια τους και την αποδοτικότητα τους.

Πριν από λίγες ημέρες ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με την οποία εξηγούσε γιατί πρέπει να εμβολιαστεί κάποιος ακόμα και αν συνεχίζει να νοσεί και να μεταδίδει τον ιό. 

Όπως αναφέρει ο πίνακας κάποιος εμβολιασμένος νοσεί πιο ήπια απ’ ότι κάποιος ανεμβολίαστος. Όμως όπως γράψαμε προηγουμένως τα παιδιά ήδη περνούν ήπια τον κορωνοϊό. Άρα ποιος τελικά ο λόγος;

Δείτε και τον πίνακα που είχε αναρτήσει ο Ηλίας Μόσιαλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.