Σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. προήχθη ο Αντώνης Τσαπατάκης: «Δεν είχα τολμήσει καν να το ονειρευτώ»

Η συγκινητική ανάρτηση του παραολυμπιονίκη

Την απόλυτη συγκίνηση του για το γεγονός πως προήχθη σε αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε με μια ιδιαίτερη ανάρτηση του ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Ειδικότερα στην ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντώνης Τσαπατάκης, χάλκινος Παραολυμπιονίκης στο Τόκιο, επισημαίνει: «Σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ… Το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσία μου στο σώμα. Σήμερα προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Αντώνη Τσαπατάκη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εσείς έχετε καταφέρει κάτι το οποίο δεν φανταστήκατε ποτέ;

Εγώ σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ… Το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσία μου στο σώμα. Σήμερα προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια όμως την ένιωσα για το γεγονός ότι μπόρεσα μέσω της αλλαγής του νομοσχέδιου που ζήτησα, να επαναπροσληφθούν άλλοι 14 συνάδελφοι που είχαν αποταχθεί για τον ίδιο λόγο.

Ελπίζω να διαβάζουν τις γραμμές αυτές εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του αρχικού άδικου νομοσχεδίου ώστε να πιστέψουν ακόμα και εκείνοι πως όλα είναι δυνατά, με θέληση, πίστη, προσπάθεια και αγάπη…. Κυρίως όμως να πιστέψουν στις δυνατότητες…όλων!

*Καθημερινά, συνάνθρωποι μας με διαφορετικότητα στην κίνηση ή στην ζωή γενικότερα (ΑΜΕΑ), αποκλείονται εργασιακά λόγο της αναπηρίας τους. Ας αλλάξουμε».

Δείτε την ανάρτηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.