Απαγωγή Γ. Κυπαρίσση: Τον απελευθέρωσαν με 800.000 ευρώ λύτρα

Πως αποφάσισαν τελικά οι απαγωγείς να ρίξουν τις απαιτήσεις τους

Ελεύθερος μετά από μια απίστευτη περιπέτεια δύο και πλέον μηνών είναι από σήμερα ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης καθώς η οικογένεια του έδωσε 800.000 λύτρα στους απαγωγείς του για να τον απελευθερώσουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι απαγωγείς είχαν έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση πριν από μερικές ημέρες και τελικά πείστηκαν να λάβουν το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και προχώρησαν σε ελεγχόμενη διαδικασία απελευθέρωσης του επιχειρηματία.

Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο τον Γιώργο Κυπαρίσση σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Τατοΐου και του έδωσαν λίγα μετρητά προκειμένου να πάρει ταξί.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ίλιον. Υπενθυμίζεται ότι οι απαγωγείς ζητούσαν αρχικά ως λύτρα 2 εκατ. και στη συνέχεια 1 εκατ. ευρώ. Με την απελευθέρωση του επιχειρηματία η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.