Τέλος στις κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα – Από κινητό η διαδικασία

Ειδική εφαρμογή «myAthensPass» του Δήμου Αθηναίων

Τέλος μπαίνει στην ταλαιπωρία με τις «ξυστές» κάρτες και το άγχος του προστίμου από τη Δημοτική Αστυνομία καθώς όλα πλέον θα γίνονται μέσω κινητού τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής «myAthensPass» του Δήμου Αθηναίων.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν όλοι όσοι επισκέπτονται το κέντρο της πόλης και επιθυμούν να σταθμεύσουν στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης να το κάνουν εύκολα και γρήγορα.

Πλέον με τη χρήση της τεχνολογίας, μπορείτε να κάνετε όλες τις διαδικασίες ηλεκτρονικά, να προγραμματίσετε τη στάθμευσή σας ή ακόμη και να ανανεώσετε την παραμονή σας χωρίς να μεταβείτε στο όχημα χρησιμοποιώντας μια από τις συμβατικές κάρτες.

Ειδικότερα αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Εγκατάσταση: Αναζητήστε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android (http://bit.ly/googleplayMAP) ή στο App Store για συσκευές iOS (http://bit.ly/appstoreMAP) και εγκαταστήστε το στο smartphone.

Εγκατάσταση: Αναζητήστε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android (http://bit.ly/googleplayMAP) ή στο App Store για συσκευές iOS (http://bit.ly/appstoreMAP) και εγκαταστήστε το στο smartphone.

Εγγραφή και είσοδος: Ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.

Προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού «πορτοφόλι» εισάγετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας (debit, credit ή prepaid).

Αγορά εισιτηρίου: Αγοράστε το επιθυμητό ποσό (από 0,5 έως 20 ευρώ).

Ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντοπίστε τη θέση σας στον χάρτη, επιλέξτε τον χρόνο στάθμευσης (30’ – 180’), εισάγετε τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σας (ελληνική ή διεθνής) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιήστε τη στάθμευσή σας.

Ακριβώς 10’ πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσης, θα ενημερωθείτε από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification), ώστε να τον ανανεώσετε με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

Σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00 και το Σάββατο 09:00 – 16:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.