Άνοιξε η Αττική Οδός – Χωρίς διόδια η διέλευση έως και την Κυριακή

Αποκαθίσταται η κυκλοφορία σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου

Επιτέλους ανοιχτή είναι από σήμερα στις 8:00 το πρωί η Αττική Οδός μετά από σχεδόν τρεις μέρες. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η διαχειρίστρια εταιρεία η διέλευση θα γίνεται χωρίς διόδια μέχρι και την Κυριακή.

Ειδικότερα η Αττική Οδός με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί τέθηκε σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Θα πρέπει να τονιστεί επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων.

Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πάρκινγκ Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Ταυτόχρονα, από το πάρκινγκ του αεροδρομίου θα παραλάβουν τα ΙΧ τους οι οδηγοί που τα εγκατέλειψαν στην Αττική οδό κατά την κακοκαιρία.

Ενώ συνεχίζουν να διατίθενται οχήματα της Πολιτικής προστασίας σε Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση- Έξοδος 15 Αττικής οδού) και δαχτυλίδι Λ. Κηφισίας στους οδηγούς για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.