Χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού» ανακάλυψαν σε αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας

«Λαβράκι» έπιασαν οι ελεγκτικές αρχές

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι ελεγκτικές αρχές που εντόπισαν μια αποθήκη στο κέντρο της Αθήνας, η οποία διακινούσε προϊόντα «μαϊμού», ενώ στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα και επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά από αξιοποίηση στοιχείων της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για παράνομη εμπορία και διακίνηση απομιμητικών ειδών από επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, στελέχη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, εντόπισαν αποθήκη επί της οδού Σοφοκλέους από όπου διακινούνταν απομιμητικά παιχνίδια, φορτιστές κινητών, αρώματα, και λοιπά αξεσουάρ.

Κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά είδη, τα οποία μεταφέρθηκαν με φορτηγό της ΔΙ.Μ.Ε.Α. σε σημείο ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια και στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες επιτυχίες που θα χτυπήσουν στη ρίζα του το πρόβλημα του παρεμπορίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.