Νέα στάση εργασίας αύριο σε Μετρό – ΗΣΑΠ και Τραμ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Σωματείων

Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν αύριο, οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ μετά τη σημερινή 24ωρη απεργία στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς. Ειδικότερα τα σωματεία προκήρυξαν στάσεις εργασίας από 11:00 – 14:00 προκειμένου οι εργαζόμενοι να παραβρεθούν στην κηδεία του 41χρονοη εργοδηγού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των σωματείων:  «Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.