Αποκάλυψη: Ποιους συνάντησε ο Αναγνωστόπουλος πριν δολοφονήσει την Καρολάιν!

Στην κακή στιγμή αποδίδει μέχρι και σήμερα ο καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ οι Αρχές αναζητούν οικονομικά κίνητρα, ερευνώντας το έγκλημα ως εκ προμελέτης, σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Παράλληλα, οι έρευνες έχουν επκεντρωθεί και στις επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν, ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε. Επιπλέον, η αγορά του οικοπέδου και η μεταβίβαση στο όνομα του φερόμενου ως δράστη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία.

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικό ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Τέλος, από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η “ψυχολόγος” της Καρολάιν

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.