Συνάντηση του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη είχε την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ άλλων η χορήγηση έκτακτης οικονομικής στήριξης για να αντιμετωπιστούν οι διευρυμένες ανάγκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας COVID- 19,το πάγιο αίτημα των Δήμων για αύξηση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ), η γρήγορη υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» αλλά και η ανάγκη απλοποίησης των διαδικασιών για τη μείωση της γραφειοκρατίας.
Επίσης, εξετάστηκαν ειδικότερα ζητήματα του Δήμου Ζωγράφου, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα της Διοίκησης και συγκεκριμένα η ανάπλαση και αναβάθμιση χώρων πρασίνου και αναψυχής του Δήμου Ζωγράφου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και του Δημάρχου Ζωγράφου. Από πλευράς του κ. Σταυριανουδάκη, υπήρξε απόλυτη κατανόηση για τις προτεραιότητες του Δήμου και δέσμευση για τη στήριξη σε έργα που είτε έχουν σχεδιαστεί είτε ήδη υλοποιούνται στον Δήμο Ζωγράφου.
Με δεδομένη την εμπειρία του κ. Σταυριανουδάκη, καθώς προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημειώθηκε συναντίληψη στα θέματα που συζητήθηκαν. Από την πλευρά του, ο κ. Θώδας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σταυριανουδάκη για το προσωπικό του ενδιαφέρον και για τη δέσμευση αρωγής και επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Ζωγράφου. Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.