Συγχαρητήρια Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα στον Ερμή Ζωγράφου (φωτο)

Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Ερμή Ζωγράφου εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας. «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωγράφου για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες της ερασιτεχνικής ομάδας στο Ποδόσφαιρο Σάλας για την ανάδειξή του σε Πρωταθλητή Ελλάδος στις κατηγορίες Κ14 και Κ16 αλλά και για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κατηγορία Κ10. Με τις εκπληκτικές διακρίσεις επιβεβαιώνεται ότι η σκληρή και επίμονη προσπάθεια, η ομαδικότητα και η προσήλωση στον στόχο φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι νίκες σας αυτές αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά και τους νέους της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της χώρας.


Πολλά συγχαρητήρια και στον καταξιωμένο πρόεδρο και προπονητή της ομάδας Θανάση Τσακανίκα που με την πείρα του και τις συμβουλές του έφερε στην πρώτη θέση της κατάταξης ομάδα της πόλης μας. Για ακόμη μία φορά κάνετε τους συνδημότες μας υπερήφανους. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο. Σας εύχομαι πολλές νέες επιτυχίες και διακρίσεις για τις οποίες είμαστε βέβαιοι κρίνοντας από τη μέχρι τώρα πορεία σας», δήλωσε ο κ. Θώδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.