Χαρδαλιάς: Αλλάζει το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας, καταργείται οριστικά από 1η Ιουλίου

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα σταματήσει σε όλη την χώρα από την 1η Ιουλίου.
Επιπλέον επιστροφή στην κανονικότητα συνιστούν οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας, τη μουσική στην εστίαση και για νέα μέτρα που έκανε Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε ότι η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων έδωσε το πράσινο «φως» για επέκταση του ωραρίου στην απαγόρευση των μετακινήσεων, αλλά και για την επιστροφή της μουσικής σε καφετέριες και μπαρ.

«Η βελτίωση που παρουσιάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, μας αφήνουν περιθώριο για μερική άρση των περιοριστικών μέτρων», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα σταματήσει σε όλη την χώρα από την 1η Ιουλίου, καθώς δεν θα είναι πλέον σε ισχύ.

Έτσι, τα νέα μέτρα θα είναι σε ισχύ από το Σάββατο 12 Ιουνίου, με την μουσική να επιτρέπεται στην εστίαση, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αρχίζει από τις 01:30 το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.