Ήπιε με τα… τσαρούχια: Μεθυσμένος πρώην ΟΥΚάς προσπάθησε να αρπάξει το όπλο Εύζωνα

Πολλά περίεργα μπορούν να συμβούν όταν κάποιος είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, ακόμα και όταν βρίσκεται σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές στην Αθήνα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα bloko.gr, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οι αστυνομικοί, που είχαν βάρδια φύλαξης γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα παράξενο περιστατικό.

Ένας άνδρας, πρώην στέλεχος των ΟΥΚ, έκανε μία αιφνιδιαστική κίνηση, την ώρα που περνούσε μπροστά από έναν Εύζωνα, ο οποίος είχε σκοπιά και επιχείρησε να του αφαιρέσει το όπλο.

Ο εύζωνας αντιστάθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο πεζοδρόμιο και έβαλε τις φωνές, κάτι που έκανε και ο υπεύθυνος αλλαγής, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΖΗΤΑ, που ήταν στο σημείο και ένας αστυνομικός φρουρός από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ΟΥΚάς συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως, μάλιστα, είπε στους αστυνομικούς, αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα. Ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να ελέγξει την αντίδραση τού Εύζωνα. Οδηγήθηκε στο τμήμα του Συντάγματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.