Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή καθίσταται πιο επίκαιρη από ποτέ. Συνειδητοποιούμε περισσότερο από ποτέ τον ρόλο που επιτελούν στην εποχή της πανδημίας και τιμούμε το έργο τους με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση από κάθε άλλη φορά.
Οι νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό για ακόμη μία χρόνια βρίσκονται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή της μάχης θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή προκειμένου να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων τους.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που καθημερινά παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και δεν εφησυχάζουν ποτέ. Τους χρωστάμε στην κυριολεξία τη ζωή μας. Ευχόμαστε με τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης σύντομα να δοθεί τέλος σε αυτή την επώδυνη δοκιμασία που βιώνουμε όλοι μας.
Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στους νοσηλευτές, όπως και αυτοί είναι πάντα δίπλα μας και το απέδειξαν με απόλυτο τρόπο τον καιρό της πανδημίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.