Ιωάννινα: Αναβρασμός για τον κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό – Τι λέει το νοσοκομείο

Δεκάδες άτομα εμβολιάστηκαν χωρίς να ανήκουν στις κατάλληλες ηλικιακές κατηγορίες αλλά παρ’ όλα αυτά, κλείνοντας ραντεβού κανονικά
Ηυπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου Ιωαννίνων, Σταυρούλα Τσιάρα και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς μίλησαν στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN για τον κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα, σε μεγάλη εταιρία στα Γιάννενα δεκάδες εργαζόμενοι εμβολιάστηκαν εκτός λίστας, κλείνοντας ωστόσο κανονικά ραντεβού. Τα άτομα ήταν 30-50 χρονών και αφού έγινε κατανοητό στους αρμόδιους έγινε αναφορά στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου Ιωαννίνων, Σταυρούλα Τσιάρα όλα τα εν λόγω άτομα έκλεισαν ραντεβού μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα, άρα εμβολιάστηκαν νομότυπα παρά το γεγονός ότι δεν είχαν δικαίωμα να εμβολιαστούν. «Εμβολιάστηκαν περίπου 25 άτομα. Δεν ήταν όλοι νέοι, υπήρχαν και πενηντάρηδες», τονίζει η ίδια.

«Διερευνούμε τα πάντα. Το σύστημα είναι ψηφιοποιημένο ακριβώς για να μπορούμε να το ελέγξουμε ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει απόλυτη παραδοχή από όλους πως λειτουργεί τέλεια. Ό,τι και αν έχει συμβεί θα φανεί», τόνισε από τη μεριά του ο Γεώργιος Γεωργαντάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.