Αποκάλυψη: Αιφνιδιαστική αποφυλάκιση Αλβανού ποινικού – Πλήγμα στις έρευνες για το οργανωμένο έγκλημα!

Ειχε κατηγορηθεί προ διμήνου για φονική επίθεση στην Γλυφαδα το 2017, εξεταζόταν για συμμετοχή σε «συμβόλαια θανάτου». Δυο βίντεο ανέτρεψαν την δικογραφία της ΕΛΑΣ και οδήγησαν στην άμεση έξοδο του από την φυλακή

Σημαντικό πλήγμα στις έρευνες της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση εγκληματικών ενεργειών ή «συμβολαίων θανάτου» από Ελληνες κι αλλοδαπούς κακοποιούς –όπως αυτή με την εν ψυχρω δολοφονία του   σημαντικού δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ  αποτελεί η δικαστική απόφαση για την   αμεση αποφυλάκιση 45χρονου Αλβανού ποινικού που είχε συλληφθεί στις αρχες Φεβρουαρίου!

Με το σκεπτικό  της απόφασης ότι τα στοιχεία   της ΕΛΑΣ   δεν είναι επαρκή ενώ παρουσιάσθηκε οπτικό υλικό που φέρεται να κατεδείκνυε ότι «δεν είχε σχέση  με την κατηγορία  που του αποδιδόταν»

Ο 45χρονος με το ψευδώνυμο «Τάκης» ή «Νότης»  είχε συλληφθεί – σε αστυνομικό έλεγχο για την ανθρωποκτονία ενός Αλβανού τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου του 2017 σε μπαρ  της Γλυφάδας κι η οποία επιχειρήθηκε να συσχετισθεί με κυκλώματα της νύκτας και διακίνηση ναρκωτικών.  Στην διάρκεια της φονικής επίθεσης είχε τότε τραυματισθεί ένας ακόμη αλλοδαπός   κι ο οποίος κατόρθωσε αργότερα ότι δεν συγκράτησε  τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Στην εν λόγω επίθεση ήταν παρών κι ενας 35χρονος Ελληνας ποινικός που δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020  στην Ηλιούπολη.  Με τους νομικούς εκπροσώπους του 45χρονου αλλοδαπού  κκ  Σταυρο Γεωργόπουλο και Χρήστο Μαυρομμάτη να δηλώνουν ότι ο πελάτης του δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με όσα του αποδίδονταν».

Μετά την σύλληψη του μάλιστα του «Τάκη» στελέχη της ΕΛΑΣ υποστηριζαν ότι ίσως αναδειχθούν στοιχεία ότι ο 45χρονος   εμπλέκεται σε   ανεξιχνίαστα «συμβόλαια θανάτου», χωρίς να προσδιορίζουν περί ποίων επρόκειτο.

Όμως στην διάρκεια της δικαστικής έρευνας παρουσιάσθηκαν δύο βίντεο που οδήγησαν στην «ανατροπή» των δεδομένων και στην απόφαση να αποφυλακισθεί αμέσως ο 45χρονος αλλοδαπός.  Το πρώτο ήταν ένα βίντεο με επικοινωνία, μέσω SKYPE, του Αλβανού που επέζησε από την φονική επίθεση κι ο οποίος – από πόλη της Αλβανίας όπου διαμένει πλέον-  ανέφερε κατηγορηματικά ότι ο 45χρονος δεν ήταν εκείνος που τους πυροβόλησε.

Επιπλέον παρουσιάσθηκε βίντεο από την ώρα της επίθεσης όπου φαινόταν ότι ο 45χρονος που κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία , να βρίσκεται σε άλλο σημείο και να  έχει επίδεσμο στο χέρι του.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.