ΣΟΚ στην Πιερία! Συνελήφθη 60χρονος διευθυντής σχολείου για παιδική πορνογραφία μετά από μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση 14 χρονια μετά την πράξη! Τι βρέθηκε στο σπίτι του!

Δάσκαλος στην Πιερία συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, αλλά και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Η 28χρονη σήμερα, συγγενής εξ αγχιστείας του 60χρονου δασκάλου, προέβη σε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Μετά τη μήνυση, ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια. Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.