Ο Καραϊβάζ «μιλά» και δείχνει το δρόμο στους συναδέλφους του: «Μη φοβηθείτε και μη σταματάτε. Να γίνετε πολλοί»! Το μήνυμα-σοκ της οικογένειας…

Μπορεί να συγκλονίστηκε ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος από την άγρια δολοφονία του μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του, όμως, ο πόνος είναι μεγαλύτερος για την οικογένεια και τους πιο δικούς του ανθρώπους.

Ο καλός φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ και συνεργάτης του στην ιστοσελίδα Bloko.gr, Μανώλης Ασαριώτης μετέφερε συγκινημένος στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινοί τύποι» το μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Ένα μήνυμα συγκλονιστικό που δίνει την απόκοσμη αίσθηση σαν να «μιλά» ο δημοσιογράφος και να δείχνει στους συναδέλφους του μια κατεύθυνση για το τι πρέπει να κάνουν μετά τη δολοφονία του:

“Αυτό που μου ζητήθηκε από την οικογένεια να μεταφέρω είναι ότι θα ήθελαν οι δικοί του άνθρωποι η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μην γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα. Αυτό θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση για την οικογένεια του Γιώργου και τους αδελφικούς φίλους του, που ακόμα είμαστε σε σοκ”…

patkiout.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.