Ρύθμιση 100 δόσεων προς τον Δήμο Ζωγράφου για πληττόμενους από την πανδημία, φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις!

Ο Δήμος Ζωγράφου ενημερώνει, ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4764/2020 (ΦΕΚ 256/τ. Α΄/23-12-2020), οφειλές βεβαιωμένες ή οφειλές που θα βεβαιωθούν μέχρι 28-02-2021 θα μπορούν να ενταχθούν σε ρύθμιση και να εξοφληθούν σε 100 μηνιαίες δόσεις.
Δικαιούχοι υπαγωγής των άρθρων 165 έως 172 του ανωτέρω νόμου είναι:
α) Οι επιχειρήσεις – νομικά πρόσωπα που εντάσσονται στους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας του πίνακα που προσαρτάται ως Παράρτημα και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.
β) Τα φυσικά πρόσωπα που πληρούν μία, τουλάχιστον, από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
βα) είναι εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν ή τελούν σε αναστολή στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID-19,
ββ) είναι άνεργοι,
βγ) ενισχύθηκαν από μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξή τους στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID-19,
βδ) είναι ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων των οποίων τα μισθώματα μειώθηκαν με εντολή δημόσιας αρχής στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας COVID-19.

Οι δημότες και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη ρύθμιση, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους  έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.