Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

Σε μία ακόμη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προχώρησε ο Δήμος Ζωγράφου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε.Κ.Τ. Περιφέρειας Αττικής.


Δεκάδες ωφελούμενοι της υπηρεσίας προσήλθαν στον εξωτερικό χώρο του πρώην κέντρου «ΡΥΘΜΟΣ» και προμηθεύτηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Τη δράση συντόνισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ζωγράφου, Ρένα Χαλκιαδάκη, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα και του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργου Δημόπουλου.  Στο χώρο διανομής παρέστη επίσης ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιάννης Βούρτσης.


Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.