Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Ζωγράφου: Παρακολουθήστε δωρεάν τη διαδικτυακή συνάντηση «Επικοινωνία στην Οικογένεια εν μέσω Πανδημίας: Τι μας δυσκολεύει; Τι μας διευκολύνει;»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  του Δήμου Ζωγράφου προσκαλεί τους γονείς μαθητών δημοτικού και γυμνασίου στη διαδικτυακή ομιλία με θέμα: «Επικοινωνία στην Οικογένεια εν μέσω Πανδημίας: Τι μας δυσκολεύει; Τι μας διευκολύνει;».

Το περιεχόμενο της ομιλίας, αναφέρεται στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας στη λειτουργία της οικογένειας, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί μέσα από την υποστήριξη του Κέντρου Πρόληψης σε γονείς μαθητών δημοτικού και γονείς μαθητών γυμνασίου καθ’ όλη την τρέχουσα περίοδο της πανδημίας καθώς και στο πλαίσιο δημιουργίας των διαδικτυακών ομάδων γονέων που προτείνει το Κέντρο Πρόληψης.

Ομιλήτρια: Βάνα Καρασιώτου-Κοινωνική Λειτουργός (M.Ed.) / Επιστημονικό Στέλεχος Κέντρου Πρόληψης Δ. Ζωγράφου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τη διαδικτυακή συνάντηση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom.

  • Εάν ενδιαφέρεστε για την ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση-ομιλία για γονείς μαθητών δημοτικού δηλώστε συμμετοχή έως 29/3/2021 και ώρα 10:00 π.μ. στον παρακάτω σύνδεσμο  https://forms.gle/NZZc299x9io1XVBS7
  • Εάν ενδιαφέρεστε για την ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση- ομιλία για γονείς μαθητών γυμνασίου δηλώστε συμμετοχή έως 26/3/2021 και ώρα 10:00 π.μ. στον σύνδεσμο  https://forms.gle/RL4EFvC4cpdQbnZV8

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία εισόδου της κάθε συνάντησης θα αποσταλούν με το πέρας της προθεσμίας εγγραφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.