Συγκέντρωση ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή στις γειτονιές μας 14/3, στις 14.00 στην πλατεία Γαρδένια!

Συγκέντρωση ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή στις γειτονιές μας
14/3, στις 14.00 στην πλατεία Γαρδένια

Με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησής μας και της τοπικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης Από Κοινού καλέστηκε, μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, τοπική συγκέντρωση ενάντια στην καταστολή και τον αυταρχισμό στις γειτονιές. Παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν και σήμερα σε άλλες γειτονιές με αρκετό κόσμο και θα γίνουν και αλλού αύριο επίσης.
Πλέον τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης με τον ξυλοδαρμό πολίτη και τα πρόστιμα σε οικογένειες και παιδιά που απλά κάθονταν στην πλατεία για να ξεσκάσουν από τον εγκλεισμό της καραντίνας, τηρώντας όλα τα μέτρα και έχοντας στείλει το αντίστοιχο sms, δείχνουν τον παραλογισμό των περιοριστικών μέτρων και την αυθαιρεσία στην οποία οδηγούν πολύ συχνά από την πλευρά της αστυνομίας. Ο κόσμος έχει κουραστεί και δεν πείθεται πλέον από τα διαρκώς αντιφατικά μηνύματα που στέλνει η κυβέρνηση και η αποτυχημένη πολιτική διαχείριση της πανδημίας που ασκεί.


ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ:
• ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΝΕΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
• ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ
• ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΧΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.