Δημήτρης Λιγνάδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων

Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο άνδρας που υπέβαλε στις Αρχές της προηγούμενης εβδομάδας την τρίτη μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό του από τον γνωστό ηθοποιό το 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε στη μήνυση του όπως επίσης και ότι ο Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα. Κατόπιν αυτής της μαρτυρίας ο εισαγγελέας θα κρίνει πλέον αν ο ήδη κατηγορούμενος και προφυλακισμένος για δύο βιασμούς θα πρέπει να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων .

Την ίδια ώρα ο νομικός παραστάτης του μηνυτή Γιάννης Βλάχος ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών προκειμένου να διερευνηθεί το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή ηλεκτρονική αλληλογραφία του σκηνοθέτη.

Όσον αφορά στην εισαγγελική έρευνα που διενεργείται για δεύτερο γνωστό ηθοποιό, ο όποιος φέρεται βάσει των έως τώρα καταγγελιών πως έχει αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες συναδέλφους του, πληροφορίες αναφέρουν ότι έως τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η έρευνα με καταθέσεις μαρτύρων, καταγγελλουσών και κλήση για εξηγήσεις στον ηθοποιό ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.