Οι Έλληνες πολίτες έβγαλαν στην σέντρα τα παραμύθια της Αστυνομίας! (BINTEO)

Η αστυνομία επιχείρησε με τακτικές… μεσαίωνα να ρίξει το φταίξιμο για ό,τι έγινε σήμερα στην Νέα Σμύρνη στους πολίτες, όμως χάρη στα social media η αλήθεια έλαμψε και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως γνωρίζετε ήδη, το μεσημέρι της Κυριακής (7/3) έλαβαν χώρα αδιανόητα επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Από την ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε συντεταγμένη προσπάθεια να μεταφερθεί το «φταίξιμο» στους πολίτες, καθώς σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δέχτηκαν αναίτια επίθεση από 30 άτομα, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως ένας αστυνομικός, μάλιστα, τραυματίστηκε.

Σημειωνόταν, δε, πως η αστυνομία έκανε απλά τη δουλειά της και διενεργούσε τυπικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν το, αίφνης οργισμένο, πλήθος αποφάσισε να επιτεθεί χωρίς λόγο και αιτία.

Ωστόσο, το κακοστημένο παραμύθι κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος λιγότερο από μία ώρα αργότερα, όταν άρχισαν ν’ αναρτώνται στα social media το ένα βίντεο μετά το άλλο, τα οποία έδειχναν πως η αλήθεια απέχει πόρρω από αυτό που ισχυρίζονταν τα όργανα της τάξης, τα οποία για νιοστή φορά έπαιζαν σε λάθος σκοπό.

Facebook, twitter και instagram γέμισαν με βιντεάκια τα οποία έδειχναν πεντακάθαρα πως η αστυνομία επιτέθηκε χωρίς κανέναν λόγο σ’ έναν νεαρό που έκανε το σφάλμα να… παρίσταται στο χώρο, με τους αστυνόμους να ταράζουν στους μπάτσους, θα λέγαμε, το παιδί και να τον χτυπάνε αδιακρίτως σε όλο του το σώμα, κάνοντας ακόμα και χρήση των γκλομπ.

Το πράγμα ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο λίγο πριν τις 18:00, όταν κατέστη σαφές και στον πλέον αδαή πως οι πολίτες διαμαρτύρονταν για τα αδικαιολόγητα πρόστιμα που «έριχναν» οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αυτό, ως είθισται, δεν άρεσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι γι’ ακόμα μία φορά κατέφυγαν στο μοναδικό πράγμα που ξέρουν να κάνουν: το τυφλό ξύλο χωρίς καμία λογική.

Ευτυχώς για όλους μας- και λέμε ευτυχώς γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός δε φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα- τα ασύστολα ψεύδη της ΕΛ.ΑΣ. ξεσκεπάστηκαν πριν προλάβει να πει κανείς «Μεσαίωνας».

Ή, έστω, «7ετία»…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.