
Πώς ξεκίνησε η βίαιη προσαγωγή του πολίτη στη Νέα Σμύρνη – Δείτε το βίντεο
Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter φαίνεται κόσμος να συζητά με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τις στιγμές που προηγήθηκαν της βίαιης σύλληψης του πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Στο σχετικό βίντεο φαίνεται κόσμος να συζητά με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο άνδρας που φαίνεται στα υπόλοιπα βίντεο.
Σημειώνεται ότι οι εικόνες με τη βίαιη αντίδραση της αστυνομίας προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις. Με ανακοίνωσή της η αστυνομία γνωστοποίησε ότι θα γίνει ΕΔΕ για τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Δείτε το βίντεο:
Έτσι ξεκίνησαν να τον βαράνε φορούσε μάσκα συζητούσε μαζί τους. Και ξεκίνησαν να τον βαράνε pic.twitter.com/OgItiIegu7
— Rallou Krini (@Ralloukr) March 7, 2021
Δεν είναι μαύρες εικόνες από το μέλλον. Είναι σημερινές εικόνες από την Νέα Σμύρνη. Χτυπούν και εξευτελίζουν νέους ανθρώπους. Ο #Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την χώρα σε ένα καθεστώς, το οποίο στηρίζεται στην ωμή βία, την καταστολή και σε χουντικές πρακτικές. pic.twitter.com/VYSRb1fuY7
— Antilian Kotzai (@AntilianKotzai) March 7, 2021