Γιάννης Κωνσταντάτος: Καμία ανοχή στις συμμορίες ανηλίκων! (βιντεο)

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΔΗΛΩΣΗ ON CAMERA
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί γονείς,

Μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε μαθητής μας, από συμμορία ανηλίκων σε πλατεία της πόλης, δεσμεύτηκα προσωπικά ότι θα συνεργαστώ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να λάβουμε άμεσα μέτρα προστασίας των παιδιών μας στις γειτονιές και στους δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχα την τελευταία εβδομάδα από την Ελληνική Αστυνομία, μόλις 170 έλεγχοι, έφεραν 16 προσαγωγές εκ των οποίων 7 ταυτοποιήσεις μελών της περιβόητης συμμορίας ανηλίκων, που οδηγήθηκαν ήδη στον Ειδικό Ανακριτή Ανηλίκων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη και την Διεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, γιατί οργανωμένα, μεθοδικά και σε πλήρη συνεργασία, έφεραν τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο αγώνας δεν τελείωσε, η μάχη για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και τις γειτονιές μας συνεχίζεται.

Για αυτό και έχουμε προσλάβει και Ειδική Εταιρεία Security, που περιπολεί και ενημερώνει την Ελληνική Αστυνομία.

Η παραβατικότητα και η βία θα εξαλειφθεί από τις πλατείες μας, το βουνό και τους δημόσιους χώρους, γιατί οι χώροι αυτοί ανήκουν πρώτα από όλα στα παιδιά μας τα οποία πρέπει να παίζουν με ασφάλεια.

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.