Βόλος: Κάλεσε ταξί και ζήτησε delivery σουβλάκια, σοκολάτα και προφυλακτικά

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ενας νεαρός άντρας στο Βόλο κάλεσε σε τηλεφωνικό κέντρο Ραδιοταξί και ζήτησε από ένα ταξί να του κάνει delivery μερικά προϊόντα από διάφορα καταστήματα της πόλης, επειδή αυτός δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που υπάρχει από τις 21:00 κι έπειτα.
Πολλά είναι τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά την διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού, ωστόσο σαν αυτό φανταζόμαστε πως δεν έχει υπάρξει.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ένας νεαρός άντρας τηλεφώνησε σε κέντρο Ραδιοταξί στο Βόλο, όχι για να ζητήσει ταξί, αλλά κάτι πιο πρωτότυπο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο νεαρός άντρας ζήτησε να μιλήσει με τον οδηγό ταξί όπως κι έγινε. Ο ίδιος επειδή η ώρα ήταν μετά τις 21:00 και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει λόγο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που υπάρχει από τις 21:00 κι έπειτα ζήτησε από αυτόν να του πάρει σουβλάκια από μαγαζί που δεν κάνει delivery,μία σοκολάτα, αλλά και προφυλακτικά.

Όπως ήταν φυσικό, ο οδηγός του ταξί έμεινε άναυδος αρχικά, ωστόσο στην συνέχεια έσπευσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του νεαρού και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε κάτω από το σπίτι του προκειμένου να τα παραδώσει αυτά που είχε ζητήσει.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες εν μέσω καραντίνας παίρνουν τηλέφωνο ταξί και τους ζητούν να τους φέρουν διάφορα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.