Έρχεται το επίδομα των Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους στις ΜΕΘ!

Οι εργαζόμενοι στις ΜΕΘ είναι οι super ήρωες αυτή τη στιγμή που έρχονται άμεσα σε επαφή με τους ασθενείς του κορονοιού.

Έτσι λοιπόν έρχεται το επίδομα των Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους στις ΜΕΘ.

Γράφει η Φιλοθέη Μακριδάκη

Ειδικός Φοροτεχνικός – Αρθρογράφος

Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ιδιωτών

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων εντατικής θεραπείας που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον κορονοϊό θα λάβουν ένα ειδικό επίδομα μέσα στις γιορτές.

Οριστικές αποφάσεις για το ύψος του επιδόματος και τους δικαιούχους ακόμα δεν έχουν ληφθεί καθώς εξετάζονται διάφορα σενάρια. Πληροφορίες αναφέρουν πως το επίδομα της πρώτης γραμμής αντιμετώπισης της νόσου θα αφορά περιορισμένο αριθμό δικαιούχων σε σχέση με το Δώρο Πάσχα που είχε δοθεί στο πρώτο lock down. Εκείνο το είχαν λάβει 108.000 εργαζόμενοι με κόστος 80 εκατ. ευρώ για τον προϋπολογισμό. Αυτό το Χριστουγεννιάτικο επίδομα αναμένεται να καταβληθεί πριν τις γιορτές και θεωρείται δεδομένο ότι θα το λάβουν οι εργαζόμενοι των μονάδων εντατικής θεραπείας.

Έτσι, οι εργαζόμενοι στις ΜΕΘ και τα νοικοκυριά που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα είναι ουσιαστικά οι μοναδικές κοινωνικές ομάδες που θα ενισχυθούν με έξτρα βοήθημα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αναμένουμε επίσημη για τους ακριβής όρους και τις προϋποθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.